Dıgı Medya Tanıtım Ve Organizasyon Hizmetleri

Şirket Hakkında
Yalova merkezli kurulan firmamız ; toplu taşıma araçlarında reklam playerler ile mobil video reklam, direk / duvar reklamları , stand kiralama ve satış hizmetleri , araç kaplama , iç / dış mekan reklam panosu , araç tutacak reklamları , bisiklet reklamları ve billboard reklam hizmetleri alanlarında profesyonel hizmet vermektedir.
Toplu taşıma araçlarında Full HD endüstriyel tip reklam playerler vasıtası ile video animasyon reklam ve bisiklet reklamları gibi bir çok mecrada ilkleri gerçekleştiren firmamız , yaratıcı iletişim çözümleri , marka yaratma , kurumsal kimlik tasarımı ve kampanya tasarımı gibi çizgi altı ve çizgi üstü reklam tasarımlarıları ile "KAZAN / KAZAN" prensibini düstur edinerek katma değer üretmeyi amaçlamaktadır.
Dıgı Medya Tanıtım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dıgı Medya Tanıtım Ve Organizasyon Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Harun ALAN
Adres: Rüstem Paşa Mh. Huzur Sok. SAKA İş Merkezi No:15/25 YALOVA
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 8132277
Web Sitesi: www.digimedya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dıgı Medya Tanıtım firma bilgileri. Dıgı Medya Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dıgı Medya Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dıgı Medya Tanıtım Ve Organizasyon Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.