Dijital Tercüme İnt.yaz. Hiz.turizm Dış Tic. Ltd. Şti

"Kusursuz İletişim İçin "

Şirket Hakkında
Türkiye’nin en büyük yeminli çevirmen kadrosu ile tercüme sektörünün lideri olmaya devam eden Dijital Tercüme Turizm Dış Tic. Ltd. Şti tüm dünya dillerinde yazılı ve sözlü tercüme hizmeti sunmaktadır.
Hukuki, teknik, medikal, ticari, edebi, akademik, patent, genel çeviri branşları olmak üzere 8 ana alanda Türkiye‘nin ve dünyanın 357 önde gelen firmasına hizmet vermekteyiz. Dijital Tercüme, uzman kadrosu, organizasyon ve koordinasyon başarısı, tercümanların özenli seçimi ve titiz çalışması, ücretsiz olarak sunulan editör kontrolü ve redaksiyon hizmeti, mesai saatleri içinde sürekli iletişim seçeneği ile sizlere en kaliteli çeviri hizmetini sunar.
İLETİŞİM:
ADRES: Perpa Tic Merkezi No:1168 A Blok Şişli İstanbul Türkiye
TELEFON: +90 0212 220 43 03-0212 220 43 04
FAKS: +90 0212 220 43 01
E-POSTA :info@dijitaltercume.com
WEB SİTESİ:www.dijitaltercume.com
Dijital Tercüme İnt.yaz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dijital Tercüme İnt.yaz. Hiz.turizm Dış Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Senem Kobya
Adres: Perpa Tic. Merkezi A BLOK KAT 9 NO:1168 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2204303
Faks: (212) - 2204301
Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
Ürünleri
ÇEVİRİLERİNİZE SERVET ÖDEMEYİN!! 45 DİLDE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YEMİNLİ ÇEVİRMEN KADROSU İLE SEKTÖRÜNÜZE ÖZEL KUSURSUZ, HIZLI VE PROFESYONEL ÇEVİRİ ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dijital Tercüme İnt.yaz. firma bilgileri. Dijital Tercüme İnt.yaz. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dijital Tercüme İnt.yaz. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dijital Tercüme İnt.yaz. Hiz.turizm Dış Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.