Dijitalya - Dijital Baskı - Reklam 212

"Dijital Baskı ve Reklam Hizmetleri"

Şirket Hakkında
Dijitalya olarak en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz. Kurulduğumuz 1997 yılından bugüne dek sayısız işe imzamızı attık. Günümüz teknolojisine uygun, en yeni makine ve teçhizata sahibiz. Uzman kadromuzla anında kaliteli ve garantili hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için yaptığımız bütün çalışmaları, teknik esaslara göre geliştirmek, kalitesini her geçen gün daha da artırmak üzere çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Verimlilik ve yenilikçi esaslı işletme politikasıyla sermaye birikimine devam ederek, yatırım kaynağı oluşturmak amacıyla Yenibosna’daki merkezimizde işlevimize devam etmekteyiz. Malzeme kullanımında üretimini yaptığımız hiçbir üründe kaliteden ve işçilikten ödün vermeyiz. Her ürün ile ilgili sorumlu uzman ekibimiz bulunmaktadır.

Dijitalya bir Reklam212 markasıdır. Reklam212'nin Strafora, Dijitalya Tabloonline, Araçgiydir, Tabelaca, Displayonline adında altı adet markası bulunuyor...
Dijitalya - Dijital
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dijitalya - Dijital Baskı - Reklam 212
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: Akın Kaya
Adres: Merkez Mah. Yıldırım Beyazıt Cd. No:262 K:1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5030216
Web Sitesi: https://www.dijitalya.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dijitalya - Dijital firma bilgileri. Dijitalya - Dijital adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dijitalya - Dijital ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dijitalya - Dijital Baskı - Reklam 212 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.