Dilara İnşaat Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız İnşaat Mühendisliği konusunda hizmet vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuştur. Firmamızın yegane amacı, gerek imalat konusunda gerekse proje konusunda; etüt, tasarım, uygulama ve müşavirlik bütününü içine alan bir hizmet zincirinin, ilgili standartlar ve profesyonel anlayış çerçevesinde ülkemizde sunulabilmesini gerçekleştirebilmektir.
Dilara İnşaat Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dilara İnşaat Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Mikail CENGİZOĞLU
Adres: Şekerpınar Mah. Süleyman Demirel Cad. No:8/8 ÇAYIROVA
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6589992
Web Sitesi: www.dilarainsaat.com
Ürünleri
Firmamız İnşaat Mühendisliği konusunda hizmet vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuştur. Firmamızın yegane amacı, gerek imalat konusunda gerekse proje...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dilara İnşaat Mühendislik firma bilgileri. Dilara İnşaat Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dilara İnşaat Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dilara İnşaat Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.