Dilek İthalat İhracat Ltd Şti

Şirket Hakkında
Dilek İç ve dış Ticaret ; Denizli merkezli, Bodrumda şubesi bulunan yurtiçi ve yurtdışı ticari faaliyetlerde aracı şirket pozisyonunda bir şirkettir. Dürüst ve ilkeli ticaret anlayışıyla her sektörde faaliyetini sürdüren şirketimiz Alsancak/ İzmirde ve Antalyada ofis açılışlarına hız vererek 2010 yılına daha hızlı bir giriş yapmayı amaçlamaktadır. Yurtdışı kaynaklı kredi temini , emlak ve gayrimenkul , turizm ve inşaat dahil her türlü sektörel üründe ithalat ve ihracata aracılık ve danışmanlık hizmetleri veren şirketimiz 2009 yılının son aylarında kurulmuş olmasına rağmen kısa sürede büyüme trendine girmiştir.
Dilek İthalat İhracat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dilek İthalat İhracat Ltd Şti
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: HÜSEYİN OTCU
Adres: MEHMETÇİK MAH 2565 SOK NO 3/2 TEBESSÜM APT
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7323412
Web Sitesi: www.dilekicvedisticaret.com
Ürünleri
BRAZILYA ORGIN ICUMSA 45 VE PORTLAND 45 CEMENT DIRECT SATIŞ ACENTESİYİZ
BRAZILYA ORGIN ICUMSA 45 VE PORTLAND 45 CEMENT DIRECT SATIŞ ACENTESİYİZ Ürün Adı: BRAZIL ORGIN ICUMSA 45 SUGAR Marka: BRINX Menşei: BRAZIL Am...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dilek İthalat İhracat firma bilgileri. Dilek İthalat İhracat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dilek İthalat İhracat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dilek İthalat İhracat Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.