Dilektaşı Şifalı Doğal Taşlar

Şirket Hakkında
DİLEKTAŞI ŞİFALI DOĞAL TAŞLAR
ŞİFALI DOĞAL TAŞLAR ALANINDA 16 İLDE TAŞ MERKEZLERİ OLAN DİLEKTAŞI, FRANCHİSİNG BAYİLİKLERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR. RİSKSİZ VE RAKİPSİZ, FARKLI BİR İŞ YAPMAK İSTEYEN GİRİŞİMLER İÇİN İDEAL BİR TEKLİF. AYRICA KOSGEB DESTEKLERİNDEN FAYDALARAK KENDİ İŞİNİ AÇMAK İSTEYEN GİRİŞİMLERİNDE PROJE HAZIRLAMALARINA DESTEKLİYOR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dilektaşı Şifalı Doğal Taşlar
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: ŞÜKRÜ ŞEKER
Adres: YENİ OTOGAR KARŞISI,MAKRO AVM-SAMSUN
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 8662040
Web Sitesi: www.dilektasi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dilektaşı Şifalı Doğal Taşlar firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Dilektaşı Şifalı Doğal firma bilgileri. Dilektaşı Şifalı Doğal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dilektaşı Şifalı Doğal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dilektaşı Şifalı Doğal Taşlar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.