Dinamik Kartuş

Şirket Hakkında
sektörüne artı değer katmak ve yazıcı sarf malzemesi ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıktık. Hayallerimiz hedeflerimizden de büyüktü; toner ve kartuş dolumu sarf malzeme temini fikrini bir adım öteye taşımalı, hizmet anlayışımızla fark yaratmalıydık. www.dinamiktoner.com
Dinamik Kartuş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dinamik Kartuş
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: ahmet demir
Adres: GAZİ BULVARI SUSUZLU İŞ MERKEZİ 112/Z-03 ÇANKAYA - not:iş ve işci bulma kurumuna çok yakın
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4849883
Web Sitesi: www.dinamiktoner.com
Ürünleri
sektörüne artı değer katmak ve yazıcı sarf malzemesi ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıktık. H...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dinamik Kartuş firma bilgileri. Dinamik Kartuş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dinamik Kartuş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dinamik Kartuş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.