Dinçoğlu Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1984 yılında kurulan firmamız 5000m2 açık alan üzerine 2500m2 kapalı üretim alanı ile İzmir Bornova'da ikamet eden bünyesinde bulunan genç ve dinamik kadrosuyla bugünümüze kadar üretimini sürdürmektedir.Bünyesinde bulunan talaşlı imalat, kaynaklı imalat, montaj, Arge ve Kalite Kontrol departmanıyla üretimine devam etmektedir. Dinçoğlu Makina kendi bünyesinde kurduğu Arge ve Ürün geliştirme bölümüyle, Profesyonel kadrosuyla, günümüz teknolojisini yakından takip ederek, otomotiv, plastik, demir çelik, ambalaj, gıda, çimento, inşaat ve seramik sektörlerine yönelik kalıp, aparat, fikstür, makina yedek parça, özel makinalar ve ağır sanayiye yönelik makine imalatı yapılmaktadır.

Bünyesinde bulunan özel cnc ve üniversal takım tezgahlarıyla beraber artan talepleri karşılamak için 24 saat kesintisiz çalışma ve sorunsuz parça üretimi ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Makina imalat sektöründe çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; gerek ürünlerin ve gerekse sununlan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. Dinçoğlu Makina, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.

''Kalitede Süreklilik'', ''Uygun Fiyat'', ''Karşılıklı Güven'' ve ''Dürüstlük'' vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir. Dinçoğlu Makina, bu ilke ve değerlere bağlı kalarak; tanıtım ve teklik aşamlarından başlayıp ürün veya hizmetin faturalandırılmasına kadar geçen süreç içerisinde tüm hizmet ve faaliyetlerini hatasız ve bir defada doğru olarak yaparak bir dünya markası olma yolunda ilerlemekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dinçoğlu Makina San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: Murat Özer
Adres: 1401/1 Sk. No:5 Doğanlar Mah. 35050
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6634448
Web Sitesi: www.dincoglumakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dinçoğlu Makina San. firma bilgileri. Dinçoğlu Makina San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dinçoğlu Makina San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dinçoğlu Makina San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.