Dione Kozmatık Saglık Ürünleri Aş

" kalıteli yaşam sektorü"

Şirket Hakkında
Tanıtımı
Dione A.Ş. bir KOZMETİKA HOLDİNG GRUP şirketidir. Kuruluşu sadece 13 ay olmasına rağmen 7.500 Distribütöre ulaşmış ve her geçen günde hızla büyümektedir.Bünyesinde bulunan 250den fazla ürünün pazarlama ağını kurmaktadır.Bu ürünler sadece kozmetik omayıp, Üstün Teknoloji Ürünlerinide kapsamaktadır.Türkiyede başlayan bu organizasyon, tüm Dünyaya önümüzdeki 5 sene içinde yayılacaktır. Dione yapılan cironun %61’e varan bir kısmını çalışanlarına dağıtarak bu konuda bir ilke imza atmıştır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dione Kozmatık Saglık Ürünleri Aş
Sektörü: Diğer Sektörler » Muhtelif Hobi
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: şeref çalışkan
Adres: ahi evren cad.ren taş iş merkezi.no:74 şişli maslak
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2865107
Web Sitesi: www.dione.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
YAŞAMIMIZIN ÜÇTE BİRİ YATAKTA GEÇER. Kötü uyuduğunuz bir gecenin sonrasında ise gün çok sıkıntılı geçer.Aslında uyku kaliteniz tüm yaşamınızı etkiler....
İlan Talep ve Teklifleri
Krem Saç Boyası
saç boyalarımız dıledıyınız renkte bulunur.italyadan ıthal edilmiştir.
Fıransadan Ithal Parfum
ürünümüz fıransadan ıthal edılıp yur içi pıyasada organızasyonlu bır şekılde satışa sunulmuştur.fırmalara dıstırbitorluk verlilr .
Dione Kozmatık firma bilgileri. Dione Kozmatık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dione Kozmatık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dione Kozmatık Saglık Ürünleri Aş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.