Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti

Şirket Hakkında
2003 yılında İstanbul’da İhsan Karaca ve Tolga Çaylak tarafından kurulan Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere geniş coğrafyaya hakim kurumsal yapısı ile, marka, patent, endüstriyel tasarım (sınai mülkiyet hakları) konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Türkiye genelinde 5000’e yakın müvekkiline, rakiplerine oranla günümüz koşullarına uygun olarak daha farklı, hızlı ve güvenilir fiyat politikasıyla hizmet vererek sektöründe ilk sıralarda yer almaktadır. Her geçen gün portföyünü genişleterek dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği içerisinde daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır.

Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, bünyesinde bu konulara hakim genç ve yeniliğe açık bir kadro ile yola çıkmış, gün geçtikçe kadrosunu ve hedeflerini büyütmüştür. Türkiye genelinde birçok partnerle çalışır, müvekkillerinin işlemlerini yakından takip edebilmektedir.

Günümüzde, Türk yatırımcılar kendilerine has buluş ve tasarımlarıyla marka olmaya ve pastada önemli rol almaya başlamıştır. Bunu gittikçe artan yurt dışı marka tescil müracaatları ile açıkça görmekteyiz.

Fikir ve buluşlarınız bizler için çok değerli!
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: Fatoş Öztürk
Adres: İçerenköy, Değirmenyolu Cad. No: 12/7 Kat: 5 34752 ataşehir İstanbul, Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5455700
Web Sitesi: www.dispatent.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Marka Tescil Patent Hizmetleri
2003 yılında İstanbul’da İhsan Karaca ve Tolga Çaylak tarafından kurulan Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere g...
Dış Patent Marka firma bilgileri. Dış Patent Marka adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dış Patent Marka ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.