Discover English Dil Okulu

Şirket Hakkında
1998 yılında açılan Discover kısa sürede sunduğu kaliteli eğitimiyle Bakırköyde en çok talep edilen yabancı dil kursu haline geldi. Discover işini severek yapan, öğrenci ile yakın diyaloglar kuran, her konuda yardıma hazır, güler yüzlü ve dinamik kadrosuyla, kurulduğundan bu yana ona duyulan güveni sarsmadı. Bu güvenin sonucu olarak bazen hiç istemediğimiz halde bazı kayıtları tüm sınıflarımız dolduğundan geri çevirmek zorunda kaldık.Bu güven ile artan talep bize her şeyin daha güzelini yapıp yeni projeler üretmemizde yardımcı oldu. Ürettiğimiz her yeni projeye katılan öğrencilerimiz Discoverda yabancı dil öğrenmenin ayrıcalığını yaşamaktadır.

Discoverın sıcak ve eğlenceli ortamında yabancı dil öğrenen kişiler girdikleri iş ortamlarında kendilerini daha güvende hissetmekte ve yeni işler başarmanın heyecanını yaşamaktadırlar.

Tümü pedagojik formasyon sertifikasına sahip deneyimli ve nitelikli öğretmen kadrosu ve yöneticileri ile Discoverda güvenilir bir eğitim alacaksınız.

Tüm öğretmenlerimiz AR-GE bölümü tarafından düzenlenen seminerler ile mesleki bilgilerini yenileme ve yabancı dil eğitimi alanındaki yenilikleri takip etme fırsatını bulurlar. Discover eğitim sistemi öğrencilerimizi hem görsel hem de işitsel yönden destekleyerek fonksiyonel ve iletişimsel bir yabancı dil öğretmeyi hedefler. Eğitim, yardımcı materyaller ile desteklenerek dersler zevkli ve eğlenceli bir şekilde yapılır.

Discoverda önce öğrenmeyi öğrenecek ve sonra bir yabancı dili konuşma zevkini yaşayacaksınız. Sıcak bir ortamda her an öğretmeninizin desteği ile kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.
Discover English Dil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Discover English Dil Okulu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Salih BAYCAN
Adres: EBUZZİYA CAD. NO:19 BAKIRKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6605026
Web Sitesi: www.discoverist.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Discover English Dil firma bilgileri. Discover English Dil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Discover English Dil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Discover English Dil Okulu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.