Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1995 yılından beri Türk moda dünyasında, yaratıcı düşüncenin gücünü üstün kaliteyle birleştiren DENIS SERA “en iyisini isteyen müşterilerine, en iyisini üreterek” lüks giyim ve üstün müşteri hizmeti aruzsuyla, dünya standartlarında yüksek kalitede ürünler üreterek türk modasına yön veren bir marka olarak, sektöründe lider olma yolunda ilerlemektedir.

DENISSERA, modern kadının yaşam tarzına ilham veren dikkat çekici ve lüks giyim sitili ile kaliteli kumaş ve aksesuarlarla hazırlanan koleksiyonu tüm müşterilerin beğenisine sunmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı satış ağını Türkiyenin ve dünyanın ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturan DENISSERA, İstanbul’un en önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Osmanbey’deki mağazasında toptan satış hizmeti vererek müşteri memnuniyeti, çevre duyarlılığı ve sosyal sorumluluk anlayışı gelişmiş bir firma olarak, hizmet etmektedir

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: BEKİR AKGÜL
Adres: RUMELİ CAD. BAYTAR AHMET SOK 6/6 OSMANBEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3433301
Web Sitesi: WWW.denissera.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayan Dış Giysi
bayan moda dış giysi
Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Discovery Tekstil San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.