Diservis Bilişim Teknik Servis Hizmetleri

Şirket Hakkında
iservis İzmir Merkezli Firmamızda Notebook , Bilgisayar , Tüm Cep Telefonlar ve Tabletlerin Tamiri Bakım Onarım Yedek Parça Hizmeti Sunmaktayız Ayrıca Yazıc-Fax-Fotokopi Makinaları Teknik Servisi ile Endüstriyel Makinaların Elektronik Panoları Anakartları devrelerinin Arıza tespiti ve yerinde tamir imkanı ile kurumsal firmalara hizmet vermekteyiz . Güçlü ve Alanında Uzman ekibimiz ile Kamera ve Güvenlik Alarm Sistemlerinde de Profesyonel çözümler sunuyoruz DİSERVİS
Diservis Bilişim Teknik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Diservis Bilişim Teknik Servis Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Aydın Çolak
Adres: İsmet Kaptan Mah. Sema İş Merkezi 1364 Sk. No:14 K:3 304 Çankaya Konak İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2505586
Web Sitesi: http://www.diservis.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Diservis Bilişim Teknik firma bilgileri. Diservis Bilişim Teknik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Diservis Bilişim Teknik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Diservis Bilişim Teknik Servis Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.