Dizayn Hidrolik Pnömatik

Şirket Hakkında
Firmamız hidrolik & pnömatik ürün satışı ve imalatı yapmaktadır.Satmış olduğumuz ürünler ile beraber hidrolik ünite imalatı, hidrolik silindir imalatı, hidrolik yağ boşaltma ve temizleme ünite imalatı, hidrolik hortum presleme, tamir ve bakım işleri ile ilgilenmekteyiz.Satmış olduğumuz ürünlerin memnuniyetini ve hızlı olmasını takip ederek sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.Firmamızdan mutlaka fiyat alınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dizayn Hidrolik Pnömatik
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Fatih-Halit
Adres: Horozluhan mah.Anadolu sanayi Zerdali sk.No:115 Selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2486352
Web Sitesi: www.dizaynhidrolikpnomatik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dizayn Hidrolik Pnömatik firma bilgileri. Dizayn Hidrolik Pnömatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dizayn Hidrolik Pnömatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dizayn Hidrolik Pnömatik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.