Dizayn Küpeşte Sistemleri

Şirket Hakkında
Dizayn Metal 15 yılı aşan uretimi boyunca sahip oldugu bilgi ve tecrubeyi, siz degerli musterileri ile paylasmanın heyecanını duyar. Kuruldugu gunden itibaren aluminyum ve demir konusunda uretim yapan uzman kadroya sahip olan sirketimiz;
Giydirme cephe (silikon cephe , kapaklı cephe , yarı kapaklı cephe , transparan cephe , kompozit kaplama , compact lamine kaplama , cotto taş kaplama ) alüminyum doğrama (ısı yalıtımlı , ısı yalıtımsız ) küpeşte korkuluk sistemleri , otomatik kepenk kış bahçesi cam balkon ve askı sistem cam kaplamaları çatı izolasyon işleri , çatı aktarma işleri , çatı bakır kaplama , çinko işleri , kenetli sistemler , demir doğrama işleri , ferforje ve bu konularda taşeronluk hizmeti sunmaktadır.
Hizmetlerimiz ; Proje çizim , 3d modelleme , danışmanlık , imalat , montaj , ve montaj sonrası bakım onarım işlerini kapsamaktadır.
Orta olcekli bir isletme olmasına ragmen kuruldugu ilk andan itibaren kaliteye verdigi onem ve zoru basarma azmi sayesinde kısa sürede alüminyum ve demir doğrama sektorunde tanınmıs ve bu ilkelerinden asla vazgecmemistir.
Firmanın degismez prensipleri daima kalite , hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Üretimde başarı ve sürekliligin teminatı hizmette durustluk ve kalitedir prensibiyle çalışan Dizayn Metal , gosterdiginiz yakın ilgi ve desteginizden ötürü tesekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dizayn Küpeşte Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cam Balkon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
Yetkili Kişi: zeki YILDIRIM
Adres: cumhuriyet cad no:65 esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5511224
Web Sitesi: http://www.dizaynkupuste.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dizayn Küpeşte Sistemleri firma bilgileri. Dizayn Küpeşte Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dizayn Küpeşte Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dizayn Küpeşte Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.