Dk Asansör Sanayi Ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
DK Asansör Sanayi ve Dış Tic.Ltd.Şti. Olarak 2009 yılında faaliyete giren firmamız, müşteri ve malzeme portföyü ile kendisini geliştirerek emin adımlarla ilerlemektedir. Yurtiçinde ülkemizin önde gelen asansör üretim kuruluşları ile çalışarak kalitesinden ödün vermeyen firmamız, ithal ettiği malzemeler ile aynı vizyonu korumaktadır. Bayilik ve Distribütörlük sistemi ile çalışan firmamız geniş ürün yelpazesi ile siz değerli müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermekten gurur duyar.
(Daha geniş bilgi için lütfen firmamız ile irtibata geçiniz.)

SAYGILARIMIZLA;
DK ASANSÖR
Dk Asansör Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dk Asansör Sanayi Ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Ceyhun Kuluğ
Adres: Zümrütevler Mah. Sinem Sok. No:30/2 34852 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3057745
Web Sitesi: www.dkasansor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dk Asansör Sanayi firma bilgileri. Dk Asansör Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dk Asansör Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dk Asansör Sanayi Ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.