Dmc Uluslararası Nakliyat Ltd.şti.

Şirket Hakkında
DMC Freight, Uluslararası Demiryolu Taşımacılığı , Proje Taşımacılığı, Denizyolu Taşımacılığı (Konteyner ve Açık yük), Havayolu Taşımacılığı yapmaktadır. Uluslararası Demiryolu Taşımacılığında avantaj sağladığı ülkeler başta Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan olmak üzere tüm Rusya ve Orta Asya ülkeleri; Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova, Bulgaristan, Romanya gibi Doğu Avrupa ve Balkan ülkeleri; İran, Irak ve Suriye'dir. Proje taşımacılığında uzman olduğumuz bölge Karadeniz çevresindeki ülkelerdir. Ayrıca Avrupa ve özellikle Rusya ve Orta Asya arasında taşımalar organize ediyoruz. Denizyolu taşımacılığında başta Karadeniz olmak üzere, Akdeniz ve Uzakdoğuya her türlü yük taşımaları yapıyoruz.
Dmc Uluslararası Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dmc Uluslararası Nakliyat Ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Mesut ÇALIŞKAN
Adres: Hasanpaşa Mah. Uzunçayır Yolu Cad. Konak İş Merkezi A Blok No:30 Kat:3 Daire:46 / Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3408416
Web Sitesi: http://www.dmcfreight.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dmc Uluslararası Nakliyat firma bilgileri. Dmc Uluslararası Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dmc Uluslararası Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dmc Uluslararası Nakliyat Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.