Dogal Arıtma Sistemleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında


2003 yılından itibaren manyetik kireç önleme ve arıtma sistemleri ile ilgili çalışmalarına başlamıştır. Kireç Önleme Sistemleri üzerine konusunda uzman personelimiz ile yaptığımız arge çalışmaları sonucunda tasarımlarımız Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil edilmiştir.
Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız gelişen teknolojik şartlara uyum sağlayan çalışmaları ile ürün gelişiminde sürekliliği sağlamıştır.
Müşterilerimizin beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz için aldığımız övgüler bu alandaki
İLETİŞİM : www.dogalsu.com.tr info@dogalsu.com.tr tel: 0.266.246 44 73 BALIKESİR
Doğal® Manyetik Kireç Önleme Cihazları
Doğal® Manyetik Kireç Önleyici Cihazlar suyun içerisindeki minerallerin fiziksel olarak şartlandırılması prensibi ile çalışan su içerisindeki minerallerin kristalize yapısını değiştirerek çeperlere yapışmasını engelleyen ve mevcut kireçtaşı tabakalarına etki ederek zaman içerisinde temizlenmesini sağlayan bir cihazdır.
Sert sular sanayide ve günlük evsel kullanımlarda kimyasal ve fizyolojik değişimlere uğrayarak temas ettikleri yüzeye yapışırlar. Borular, resistanslar ve esanjörlerde biriken kireçtaşları, başta enerji kayıpları olmak üzere pek çok zarara neden olurlar.
Evlerde armatürlerin ve cihazların sık sık arızalanması, ev aletlerinin arızalanması, artan temizlik kimyasalları tüketimi, yıkanan giysilerde oluşan kireçlenme...
Sanayide kullanılan ısıtıcılarda, rezistanslarda, eşanjörlerde ve kullanılan makinelerde kireç taşlarından dolayı oluşan arızalar ve büyük enerji kayıplarına neden olmaktadır.

Suyun sertliği su içerisindeki minerallere ve yüzey gerilimine bağlıdır. Dengeye ulaşamamış ve düzensiz moleküller arasındaki kuvvet bu gerilimi ve dolayısı ile sertliği arttırır.
Ancak; günümüzde suyu yumuşatmak ve sertliğini düşürmek arıtma sistemleri ile mümkündür.
Manyetik cihazımız sadece su içerisindeki kireç minerallerinin sisteme zarar vermesini önleyen bir cihaz ol
Dogal Arıtma Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dogal Arıtma Sistemleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: hasan dalkıran
Adres: yeni sanayi sit.cumhuriyet cad.19.sk. no 14/a
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 2464473
Web Sitesi: www.dogalsu.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dogal Arıtma Sistemleri firma bilgileri. Dogal Arıtma Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dogal Arıtma Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dogal Arıtma Sistemleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.