Doğan Petrol - Petrol Ofisi, Shell Distribütör

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1976 yılının Mayıs ayında Doğan Petrol Madeni Yağ Oto Lastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adıyla Mutullah Doğan önderliğinde oğulları, Mustafa Doğan, Mahmut Doğan ve Ömer Doğan ortaklığı ile kurulmuştur.

İlk kuruluşumuzda müessesemiz Lassa Lastikleri A.Ş. ve Mobil Madeni Yağları bayiliği ile ticaret hayatına başlamıştır. 1977 yılında Bp Madeni Yağları bayiliği, 1981’de Castrol Madeni yağları bayiliği, 1982’de Shell ve Petrol Ofisi Madeni Yağları bayiliği alınarak ticaret hayatına devam etmiştir.

1982 yılında Mutlu Akü ve Malzemeleri San. A.Ş. bayiliği ile çalışmalarına devam eden şirketimiz, 1980’de İstanbul Aksaray Millet caddesinde ikinci şubesine kavuşmuştur. Aksaray Şubemiz, 6 yıllık bir çalışma sonucunda 1986 yılında müşteri portföyümüzün esnekliği, gelişen ticari fırsatları değerlendirme isteği neticesinde yerini Kayseri şubemize devretmiştir. 1986 yılında açtığımız Kayseri Yeni Sanayi şubemiz 2009 yılında kapatılmıştır.

2002 yılında Türkiye genelinde distribütörlük sistemine geçildiği için Bp, Castrol, Lassa, Bridgestone ve Mutlu Akümülatörleri şirketlerinin bayilikleri tali bayilik sistemine dönüştürülmüş, 2004 yılında da Mobil tali bayi satıcılığına geçilmiştir. 2006 yılının Ekim ayında Shell Turcas A.Ş Madeni Yağları Distribütörlüğü ve 2008 yılının Haziran ayında Petrol Ofisi A.Ş. Madeni Yağları distribütörlüğüne başlanmıştır.

1976 yılından beri istikrarlı ve saygın bir çizgiyle değerli müşterilerimizin hizmetine ilk günkü heyecanımızla devam etmekteyiz.
Doğan Petrol -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğan Petrol - Petrol Ofisi, Shell Distribütör
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: Fatih Doğan
Adres: NAMIK KEMAL CADDESİ NO : 31/A AVCILAR- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5916644
Web Sitesi: www.doganpetrolas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğan Petrol - firma bilgileri. Doğan Petrol - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğan Petrol - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğan Petrol - Petrol Ofisi, Shell Distribütör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.