Doğannur İç Giyim

"iç giyim toptan al ucuza al"

Şirket Hakkında
Doğannur Tekstil olarak markalaşmanın ve kalitenin bir firmanın vazgeçilmezleri olduğuna inanıyoruz. Bu inancımızdan dolayı ürünlerimizi yüksek kalitede üretmekteyiz. Yenilikçi gücümüz, şık, rahat, estetik, özel tasarımlarımız ile iç giyim sektöründe aradığınız her çeşit ürün yelpazesini bünyemizde bulundurmaktayız. Her zaman daha iyiyi, daha kaliteliyi ve daha güzeli bulmayı hedefliyoruz. Bizim için estetiğin ve tasarımın sınırı olmadığı için daha iyisi için profesyonel ekip arkadaşlarımız ile beraber hiç durmadan çalışıyoruz.
Doğannur İç Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğannur İç Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Ahmet Doğan
Adres: Yeşildirek / Eminönü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5145858
Faks: (212) - 5145860
Web Sitesi: www.dogannur.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğannur İç Giyim firma bilgileri. Doğannur İç Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğannur İç Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğannur İç Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.