Doğtat Gıda Üretim San.ve Tic.a.ş.

Şirket Hakkında
2004 yılında kurulan şirketimiz katkısız reçel üretimi sayesinde bugün iç piyasada genişleyen müşteri ağı ve artan talepler ile adından bahsettirmeyi başarmıştır.
2007 yılında Çikolata ve türevleri, 2010 yılında zeytin salatası , kahvaltılık acuka ve soslar , 2013 yılında ise tahin helvasını da ekleyerek ürün çeşitliliğini arttırıp , sektörde marka olma yolunda hızlı adımlar atmıştır.

Aynı zamanda tescilli markamız olan “doğtat” adı altında üretimine devam eden şirketimiz , ISO 9001 Kalite yönetim sistemi ile HACCP Gıda Güvenliği sistemi standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır.Ayrıca , piyasada doğan talepler karşısında çeşitli firmalara kendi markaları adı altında fason üretim yaparak pazardaki payını arttırmıştır.
Fason ürünlerde dahi kalitesini bozmamış ve başarılı bir şekilde pazardaki yerini sağlamlaştırmıştır.
Doğtat Gıda Üretim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğtat Gıda Üretim San.ve Tic.a.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: Seyhan Bayram
Adres: Battal Gazi Mah.Sadıkoğlu Sok C blok 25 Sultanbeyli İstanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5921011
Web Sitesi: www.dogtat.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğtat Gıda Üretim firma bilgileri. Doğtat Gıda Üretim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğtat Gıda Üretim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğtat Gıda Üretim San.ve Tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.