Doguş Konteyner&prefabrik Yapı

"KONTEYNERDA KAMPANYA"

Şirket Hakkında
Prefabrik, Saç, Konteyner, Demir Çelik Alanlarında tecrübeli firma olan Doğuş Saç Boru Profil San. ve Tic. Ltd. Şti. sektörel deneyimleri yeterli bir yönetim ve imalat kadarosuna sahiptir çağın gereksinimlerine müşteri ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek güçte olan Doğuş Saç Boru Profil San. ve Tic. Ltd. Şti. teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir yakın gelecekteki ilk hedefimiz moduler hafif yapılar sektörünün dominant firması olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doguş Konteyner&prefabrik Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: SATIŞ PAZL:GÜLTEN HN.
Adres: sanayi mah.bagdat cad.no:83/1 İZMİT / KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3350143
Faks: (262) - 3356249
Web Sitesi: www.dogussackonteyner.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doguş Konteyner&prefabrik Yapı firma bilgileri. Doguş Konteyner&prefabrik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doguş Konteyner&prefabrik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doguş Konteyner&prefabrik Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.