Doğuş Tıp Merkezi

"PORTÖR TARAMA BİZDEN SORULUR"

Şirket Hakkında
SEVDİKLERİNİZE SAĞLIK HEDİYE EDİN. SAĞLIKLI OLMAK, İNSAN MUTLULUĞUNUN ÖNEM TAŞIYAN İLK ÖĞESİDİR.SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER GÜNLÜK HAYATIMIZDA UYGULAMAMIZ GEREKEN KOLAY VE KÜÇÜK ÇABALARDAN OLUŞUR. ŞİMDİ SİZE DAHA YAKINIZ. KALİTE, GÜVEN , İSTİKRAR VE UZMAN PERSONEL KADROSUYLA YILLARDIR HİZMET VERMEKTE VE BUNU SİZLERİN DESTEĞİYLE DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİMİZE İNANMAKTAYIZ. PORTÖR TARAMALARINI MOBİL SAĞLIK ARACIYLA İŞYERLERİNDE ZAMAN KAYBETMEDEN DENEYİMLİ TEKNİK ELEMANLARIMIZLA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN YAPMAKTAYIZ. 15 YILLIK DENEYİME SAHİP OLUP TÜM BRANŞLARDA (KBB-KADINDOĞUM-KALP VE DAMAR HASTALIKLARI-ÇOCUK-DAHİLİYE-DİŞ HASTALIKLARI-LABARATUAR-GENEL CERRAHİ) HİZMET VERMEKTEYİZ.AYRICA PORTOR TARAMA VE PERİYODİK SAĞLIK MUAYENESİ (PSM) KONULARINDA TECRÜBELİ SAĞLIK EKİBİMİZLE HİZMET VERMEKTEYİZ. SİZİ ZİYARET EDELİM GÖRÜŞELİM ORTAK KARARLAR ALARAK İŞİNİZİ EN KISA SÜREDE BİTİRELİM.EKONOMİK PORTÖR TARAMA TESTLERİ FİRMA BAZINDAKİ PERSONEL SAYISINA GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR. UNUTMAYALIM Kİ TEDBİR ALMAK ÖDEMEKTEN DAHA KOLAYDIR.PORTÖR TARAMA TESTLERİ YALNIZCA FORMALİTELERİ TAMAMLAMAK İÇİN DEĞİL ÇALIŞAN KİŞİ VE TOPLUM SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEM ARZ ETTİĞİ UNUTULMAMALIDIR.THY (TÜRK HAVA YOLLARI A.O.) TÜM PERSONELİNİN PERİYODİK SAĞLIK MUAYANESİ TARAFIMIZDAN YAPILMIŞTIR.
Doğuş Tıp Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğuş Tıp Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Yılmaz KARTAL
Adres: SULTANMURAT CAD. UÇAR SOK. NO: SEFAKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5418449
Faks: (212) - 4267790
Web Sitesi: www.dogustipmerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğuş Tıp Merkezi firma bilgileri. Doğuş Tıp Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğuş Tıp Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğuş Tıp Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.