Doğuştur Lojistik

Şirket Hakkında
Doğuştur lojistik olarak; kurumsal müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarına yaratıcı ve özgün çözümler üretebilen, depolama ve nakliye hizmetleriyle birlikte Türkiye ve dünyada yaygın dağıtım ağı ile koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen, müşterileri, çalışanları ve tedarikçilerinin refah ve mutluluğunu gözeten, kurumsal yapılanmasını tamamlamış, lojistik sektöründe tek elden çözümler üretebilen firma olmak.
Doğuştur Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğuştur Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Edip Çiftçi
Adres: Camişerif mah. 5222 sk. Saadet İşhanı no:4 kat:2/3 Akdeniz/MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2390794
Web Sitesi: http://www.dogusturlojistik.com/
Ürünleri
Transit taşıma: Herhangi bir ülkede başlayan ve en az bir ülke toprakları üzerinden geçtikten sonra bir başka ülkede sona eren, başlama ve sona erme ...
İlan Talep ve Teklifleri
Irak İhracatlarınız
Avrupa'dan Irak ihracatlarınız için Mersin limanından Irağa en iyi teklif ve servis imkanı sunabilirz. Detaylar: Edip ÇİFTÇİ DOĞUŞTUR LOJİSTİ...
Doğuştur Lojistik firma bilgileri. Doğuştur Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğuştur Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğuştur Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.