Dopel Koli

"Dopel Koli Sağlam Koli"

Şirket Hakkında
Koli imalatçıları ülkemizde oldukça fazla sayıda olup, kaliteli üretim yapan firma sayısı ise oldukça az durumdadır. Bu yüzden koli konusunda yararlanacağınız firmanın seçimini iyi yapmalı ve kaliteden ödün vermeyen bir firmadan yararlanmalısınız. Bunu yaptığınız sürece, koliler konusunda bir sıkıntı yaşamanız beklenemez. Bu konuya vereceğiniz önem sayesinde, depolama ve saklama konusunda oldukça rahat edeceğiniz kesindir. Bu yüzden bu konuya özen göstermeli ve gereken önemi vermelisiniz. Bunu yapmanız her türlü işinize yarayacak bir şey olacağı için, en kaliteli ürünleri ortaya koyan bir imalatçıdan yararlanmanız oldukça iyi olacaktır. Bu konuda internetten de faydalanabilir ve araştırmalarınızı internet ortamından da gerçekleştirebilirsiniz. Bu size oldukça güzel bir firmayı tanıma şansını da verecektir.
Dopel Koli
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dopel Koli
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
Yetkili Kişi: Taygun Katlan
Adres: Sultançiftliği, Malkoçoğlu mah. K. Karabekir cad. 42 Sultangazi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4759582
Web Sitesi: http://www.dopelkoli.com
Ürünleri
Dopel Koli sayesinde ürünleriniz taşıma esnasında kırılmaz, çizilmez, iklim değişikliklerinden korunur. Oluklu mukavvadan üretilen dopel koli kolayc...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dopel Koli firma bilgileri. Dopel Koli adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dopel Koli ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dopel Koli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.