Doru Yapı

Şirket Hakkında
Değerli iş ortaklarımız ;
Doğa şartlarına ve depreme en iyi mücadeleyi veren ahşap evlerin önemli bir faktör olduğunu benimseyen firmamız , global dünyanın hızına yetişebilmek için her koşul ve amaca uygun model seçiminde ve kurulmasında, sizleri en üstün teknolojiyi üç kuşak sanayi ve inşaat bilgi birikimi ile sunmayı amaç edinmiştir.
Kaliteli yapılar (KALİTE) , zamanla yarışan işler (HIZ) ve ekonomik çözümler (EKONOMİ) üçgenini oluşturma gayretinde olan firmamız uzun ömürlü ve kalıcı ürünler için , gelişen ürün teknolojilerinin ülkemiz şartlarına adaptasyon çalışmalarını , bilimsel bir yaklaşımla sürdüren , satış ve satış sonrasında gerekli teknik desteğin sağlanmasını benimseyen ekibimiz , takım ruhuyla ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak düşüncesi ile elinden gelen tüm gayreti göstermektedir.
Her geçen gün yeni ürün, yeni projeler ve seri montaj , seri imalat ile daha da güçlendiği , daha da geliştiği aşikardır. Biz kendimize her konuda güveniyoruz. Ve sizlerinde bizlere güvenmenizi istiyoruz. Nice büyük projelere hep birlikte imza atabilmek üzere işleriniz de başarılar dileriz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
DORU AHŞAP YAPILAR ve BAHÇE MOBİLYALARI
Her türlü proje ve işbirliği için özel ahşap yapı imalatlarımızla farkımızı tanımlayın...
İletişim Bilgileri
Firma: Doru Yapı
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: RANA İ.BERBER
Adres: 600 EVLER SANAYİ SİTESİ NO.5 BANDIRMA
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 7212326
Faks: (266) - 7212301
Web Sitesi: http://www.doruyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Doru Prefabricated Wooden Houses
The categories are 1-Wooden Structurals(villas) 2-Bungalows 3-Shops(cafe, restaurant, buffet)
Doru Yapı firma bilgileri. Doru Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doru Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doru Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.