Doruk Patent Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
Doruk Patent Marka ve Fikri Haklar Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. marka , tasarım , patent -faydalı model , coğrafi işaretler ve entegre devre topografyaları gibi sınai mülkiyet hakları konularında yurt içi ve yurt dışında danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.
Doruk Patent genç, dinamik, tecrübeli ve uzman kadrosuyla firmaların önceliklerini ve isteklerini göz önünde bulundurarak ortaya koyduğu müşteri odaklı yaklaşımlar ile sonuca en iyi ve etkili biçimde ulaşmanızı sağlar. Doruk Patent olarak marka, patent, faydalı model ve tasarımların firmanız için "SERMAYE" olduğu gerçeğinden yola çıkarak; sınai mülkiyet haklarının önemini müvekkillerimizi yerlerinde ziyaret ederek, eğitimler, seminerler, konferanslar ve workshoplar düzenleyerek anlatmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doruk Patent Ltd. Sti.
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Çinel Özer
Adres: Büyükdere Cd Kervangeçmez Sk.Keskin İş Merk.4/7 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2174994
Web Sitesi: www.dorukpatent.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doruk Patent Ltd. firma bilgileri. Doruk Patent Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doruk Patent Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doruk Patent Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.