Dost Tekstil Makine Aks.san.ve Tic.ltd.şti.

"HAYATINIZI HIZLANDIRIR"

Şirket Hakkında
Modern tesislerinde üretmekte olduğu yüksek kalitedeki cırtbantları yurtiçi ve yurtdışı pazarlara müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sunmaktadır. Kalite anlayışını ISO 9001 ve TSE, OEKO-TEX belgeleriyle sertifikalandıran kuruluşumuz; 20 mm en cinsinden yıllık 45 milyon metreye yükselen üretim kapasitesini, ürünlerinin kalitesine ve servisteki müşteri memnuniyetine borçludur. Sürekl olarak modern teknolojinin takibini ilke edinen firmamız, oluşturduğu AR-GE ekibiyle, modern laboratuarlarında kaliteye ve yeniliklere öncelik
vermiş ve bu sayede 20’den fazla ürün çeşidine ulaşmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Modern tesislerimizde üretmekte olduğumuz yüksek kalitedeki CIRTBANTları yurtiçi ve yurtdışı pazarlara müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sunmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Dost Tekstil Makine Aks.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Erkam Öztürk
Adres: İkitelli O.S.B. Demirciler Sanayi Sitesi E-1 Blok No:357 Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6713120
Faks: (212) - 6713122
Web Sitesi: www.cirtbant.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
cırtbant
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dost Tekstil Makine firma bilgileri. Dost Tekstil Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dost Tekstil Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dost Tekstil Makine Aks.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.