Döveç Construction Ltd

"Kalitemiz Standartımızdır.."

Şirket Hakkında
DÖVEÇ CONSTRUCTION, Kuzey Kıbrıs’ta öncü ve başarılı bir inşaat şirketidir. Şirket 1989 yılında kurulmuştur. O zamandan beri kullandığı kaliteli inşaat malzemeleri, inşaat sektörüne getirdiği yenilikleri, satıştan sonra sunduğu dürüst ve mükemmel müşteri hizmetleri ile üne kavuşmuştur. Bunun yanında, Kuzey Kıbrıs hükümetinde birinci sınıf lisansı olan birkaç şirketten biridir. Adada bu lisansa sahip toplam 10 şirket vardır. Aynı zamanda Kıbrıs İnşaat Müteahhitleri Birliği’ne üyedir. Şirket kurulmadan önce inşaat üzerine bilgi ve tecrübeye sahip olan kurucumuz Muharrem Döveç, 1989 yılına kadar Tapu ve Kadastro Dairesinde görev yapmıştır. Tecrübemiz ve uzman anlayışımız birçok kaliteli bina inşaatina yansımış, bütün müşterilerimizi memnun ve bahtiyar kılmıştır.
Yüksek kalitedeki inşaatlarımızı, bünyemizde barındırdığımız kadromuza borçluyuz. Bu kadromuzda, mimarlar, mühendisler, iç dekorasyon uzmanları ve tecrübeli ustalar yer almaktadır. Böyle olunca ortaya mükemmel ve kusursuz binalar çıkmaktadır. Döveç Construction olarak en önemli hedefimiz, en iyi kalitedeki inşaat malzemelerini kullanmak ve müşterilerimizi uygun fiyatlarda ev sahibi yapmaktır. Tabiki bunu yaparken, müşterilerimizin isteklerini karşılamaya önem vermekteyiz. Müşterilerimiz, inşaat malzemelerinden oluşan çok geniş koleksiyonumuzdan herşeyi seçme imkanına sahiptir.
Yüksek kalite ve standlarda Daireler, Villalar, Dükkanlar ve Ofisler inşa etmekteyiz. Bugüne kadar aileler ve iş merkezleri için 500’ün üzerinde binayı inşa etmiş bulunmaktayız. Bu binaları müşterilerimize zamanından önce ve tapusuyla teslim ettik.
Döveç Construction Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sunset Villaları, müstakil ve 192 m² olup Kıbrıs’ın tipik Akdeniz köyü olan Boğaz’a inşa edilmektedir. Villalarımız, dağ ve deniz manzaralı olup, otantik balık restorantlarına, yat limanı ve tatil köylerine çok yakın mesafededir. İskele ilçesinin en güzel köylerinden biri olan Boğaz, Karpaz yarım adasının güneyinde yer alan otantik bir balıkçı köyüdür. Kuzey Kıbrıs’ın eşşiz olan kumlu sahili, mavi sularını ve temiz atmosferini burada görebilmeniz mümkündür.
İletişim Bilgileri
Firma: Döveç Construction Ltd
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Serkan Şenöz
Adres: Telefon Dairesi Yanı, Salamis Yolu, Muharrem Döveç Apartmanı, Mağusa, Kıbrıs
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Kıbrıs
Telefon: (392) - 4440515
Faks: (392) - 3651368
Web Sitesi: http://www.dovecconstruction.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Döveç Construction Ltd firma bilgileri. Döveç Construction Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Döveç Construction Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Döveç Construction Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.