Dps Piston

"Motorunuza Daha Fazla Güç"

Şirket Hakkında
DPS Piston Company located in Konya/TURKEY. DPS Piston have been experienced more than 15 years in this sector.

DPS Piston Company has a manufacture based on engine, compressor and marine pistons and liners for autos, vehicles, trucks, buses, agricultural machines etc..

Some of the groups are;

Andoria, Audi, Bedford, BMC, Caterpillar, Citroen, Cummins, DAF, Dorman, Fap-Famos, Fiat, Iveco, Ford, Hatz, Hyundai, IHC-Case, Jenbacher, JhonDeere, K.Bremse Komp., Kamaz, KHD-Deutz, Kia, Komatsu, Kompressor, Land Rover, Layland, Lister, Lombardini, MAN, MAN-Mercedes Komp., Mercedes Benz, Mitsubishi, MWM-Fendt, OPEL, Perkins, Peugeot, Range Rover, Renoult, RVI-Berliet, Saab-Scania, Toyota, UTB-Universal, VW, Volvo, W.House Kopm.

Here are the products types range:

Single and Double-Ring carrier pistons
Oil-cooled pistons
Hard Anod coated pistons
Pistons pin hole with bushing
Temperature Expansion Plate Pistons
And
Dry / Wet Type Liners
Standard / Semi-finished Liners
Air Cooled Liners
Chrome / Phosphate Coated Liners
Varieties with Alfin pistons and Liners.
DPS Piston Company produced pistons, liners, mould for lots of different companies for more then 10 years as a subcontracter company and started to marketting and branding last 6 years with its brands.

DPS Piston Company’s aim is manufacture the pistons and liners with reasonable and competitive prices, with TSE standarts and as high quality as OEM quality for our valuable customers. DPS Piston invest big foundries, advanced CNC machines, high-tech quality control equipments under one roof.

More than 500 different types of combustion engines pistons and liners with diameters between 60 mm. to 200 mm. are currently being produced in the plant after the strictest measurement controls at every step from moulding and casting are applied.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Depisan Piston Metal San.ve TİC LTD.ŞTİ. Konya’da Konsan Özel Organize Bölgesinde 12.000 açık alan 8.000 m2‘lik kapalı alanda otomotiv yedek parça sektöründe piston, segman, pim ve gömleklerini aftermarket ürünleri olarak üretmektedir.
20 yılı aşkın sektörel deneyimi ile kuru, sulu, yağ soğutmalı, alfinli çeşitlerde binek araçlar, ağır vasıtalar, kamyonlar ve otobüsler için ürünlerimiz mevcuttur.
Firmamız uzun yıllardır yurt içi ve yurt dışı firmalar için piston ekipmanlarını ve kalıplarını fason olarak üretmiştir. Son 6 senedir de Dünya pazarında markalaşmayı hedeflemekte bu yönde kalite standartlarını ve ürün çeşitliliğini en uygun fiyata sunmayı hedeflemektedir.
Kurulduğu yıldan bu yana Depisan Piston, TSE standartlarını çok önemser ve ISO 9001-2000 Kalite Güvence sistemini birebir uygulamaktadır. Depisan Piston yerel ve uluslar arası üretim, kalite, çevreye duyarlılık konusunda sertifika ve belgeleri almaya hak kazanmıştır.
Çapları 60 – 200 mm arasında değişen farklı dizaynlarda 500 çeşidin üzerinde piston ve ekipmanları üretilmektedir. Her üretim ve kontrol aşamasında deneyimli ekip ve son teknoloji kullanılmaktadır.
Depisan Piston’da döküm aşaması tamamlanan pistonlar bilgisayar kontrollü makinelerde teknolojinin son imkânları kullanılarak işlenmekte ortalama 12 farklı operasyondan geçerken işleme, kaplama, montaj gibi süreçler tamamlanmaktadır.
Kalite Birimleri üretim sürecinin her aşamasında parçaların takibini ve kontrolünü özel kalite kontrol ekipmanları ve yazılımları ile etkin bir şekilde yapmakta son kontrol işleminden geçen pistonlar satışa sunulmaktadır.
Depisan Piston; ürünlerinin yüzde 40’ını yurt dışı pazara %60’ını yurt içi pazarda müşterilerinin beğenisine yıllardır sunmaktadır. Yıllık üretim kapasitesi 125.000 piston olan Depisan Piston, kendini her geçen gün yenilemektedir.
Kısacası Depisan Piston müşterilerine;
 20 yıllık deneyim
 Kalite güvencesi
 Çeşitlilik
 Yüksek Üretim Kapasitesi
 Açıklanabilir uygunluktaki fiyat po
İletişim Bilgileri
Firma: Dps Piston
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Motor Parçaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Mehmet Ali Oz
Adres: Horozluhan Mahallesi,Tirsan Sanayi Sitesi, No 25 Selcuklu Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2600096
Faks: (332) - 2600097
Web Sitesi: www.dpspiston.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Piston Ve Gömlekleri
Firmamız Konya'da bulunmaktadır; piston ve gömlek üretmekteyiz. Oto tamircilerine, yedek parça satıcılarını toptancılarına ürünlerimizi gönde...
Looking For Distrubutors
We are manufacturer of pistons and liners with wide range. We are looking for distrubutors in whole world. We want to expand our market with known...
Looking For Distrubutors
We are manufacturer of pistons and liners with wide range. We are looking for distrubutors in whole world. We want to expand our market with known,...
Dps Piston firma bilgileri. Dps Piston adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dps Piston ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dps Piston firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.