Dr.dizayn Matbaa Reklam Promosyon Web Organizasyon

Şirket Hakkında
Pendikte reklam, ajans, matbaa, web, promosyon, tasarım ve organizasyon alanında yaklaşık 14 yıldır hizmet veren tecrübeli ekibimizle en iyiyi doğru zamanda en uygun şartlarda sunabilmekteyiz
Dr.dizayn Matbaa Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Pendikte reklam, ajans, matbaa, web, promosyon, tasarım ve organizasyon alanında yaklaşık 14 yıldır hizmet veren tecrübeli ekibimizle en iyiyi doğru zamanda en uygun şartlarda sunabilmekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Dr.dizayn Matbaa Reklam Promosyon Web Organizasyon
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: Erkan KARACA
Adres: Batı Mah. Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4910415
Faks: (532) - 5616024
Web Sitesi: www.drdizayn.com
Ürünleri
Çok Uygun Fiyatlarla Danla Etiket İmalatı
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dr.dizayn Matbaa Reklam Promosyon Web Organizasyon firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Dr.dizayn Matbaa Reklam firma bilgileri. Dr.dizayn Matbaa Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dr.dizayn Matbaa Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dr.dizayn Matbaa Reklam Promosyon Web Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.