Dr. Mobilya

Şirket Hakkında
Firmamız İstanbul’da Kalite ve müşteri memnuniyetini ilkesinden yola çıkarak ; müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile birlikte en kısa sürede minimum maliyetle işlerinizi tamamlıyor beğeninize sunuyoruz.

Tek ilkesi müşteri memnuniyeti olan bizler ; siz müşterilerimizin her türlü döşeme, tamir, imalat isteklerine hazır olup, değişik modeller üretmek ve mekanlar düzenlemek için, güvenilir alt yapısıyla görüş ve isteklerinize açıktır.

Tüm Bu Hizmetlerimiz için size Bir Telefon kadar yakınız.

Siz değerli müşterilerine mobilya sektörünün Mutfak , Banyo , TV duvar üniteleri, Orta sehpalar, Yatak Odası, Yemek Odası, Büro Mobilyaları, Kapı modelleri gibi hemen hemen her alanında, Hem üretim hem de Tamir ve Montaj alanında hizmet vermektedir.

Evinizde , işyerinizde Mobilyalarınızı söküyoruz , tamirat işleri varsa tamirini yapıyoruz yeni evinize yada iş yerinize getirip montajını yapıyoruz.
Dr. Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dr. Mobilya
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: Şeref Yağız
Adres: Tavukçuyolu Caddesi, Bayraktar Bulvarı, Başer Sokak, No :16, Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 2754155
Web Sitesi: http://www.drmobilya.com.tr.vu/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mobilya Tamiri
EVİNİZDE Kİ TÜM MOBİLYA ARIZALARINI ONARALIM! Evinizde ki arızalı , tamirat ve tadilat gerektiren işleri yapalım. ­ -Alo Usta hizmeti -Do...
Dr. Mobilya firma bilgileri. Dr. Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dr. Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dr. Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.