Drp Havuz – Havuz Ekipmanları – Havuz Kimyasalları – Hazır Havuz

Şirket Hakkında
2000 yılında kurulmuş olup, Havuz yapımı, Hazır Havuz Sistemleri, Havuz Kimyasalları, Süs Havuzu, Aquapark Sistemleri, Sauna yapımı ve Ekipmanları alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır.
grubu olarak yüksek kalitede ürün yelpazemizle, geniş pazarlama ağımızla ve deneyimli teknik kadromuzla Türkiye'nin her noktasına ulaşarak sayısız işletmeye hizmet vermenin haklı gururnu yaşıyoruz.
Amacımız havuz kimyasalları, hazır havuz sistemleri, Aquapark, Havuz Yapımı, Sauna yapımında sektörün kalitesini yükselterek, sizlere en iyi hizmeti sağlayabilmekir. Misyonumuz Yaratmak ve Geliştirmek.



Ürünler Hizmetler :

Havuz Kimyasalları, Havuz Kimyasalı, Havuz Kimyasal, Yüzme Havuzu Kimyasalları , Havuz Ekipmanları, Havuz Ekipman, Yüzme Havuzu Ekipmanları, Havuz Yapımı, Yüzme Havuzu Yapımı, Hazır Havuz, Prefabrik Havuz, Havuz Bakımı, Süs Havuzları Şelaleler ve Fıskiyeler, Aquapark Sistemleri, Masaj Havuzları, Sauna ve Aksesuarları, Havuz Tamir ve Tadilatı, Havuz Proje Hizmetleri, Havuz Mekanik, Havuz Elektrik, Havuz Tesisat, Havuz Filtre Kumları, Silisli Filtre Kumu, Kuvars Filtre Kumu, Havuz Merdivenleri, Havuz Izgaraları, Havuz Filtreleri, Havuz Pompaları, Havuz Dozaj Pompaları, Havuz Süpürgeleri, Havuz Robotları, Havuz Lambaları, Olimpik Havuz Ekipmanları, Kulvar Separatörleri, Pvc Fittings, Havuz elektrikli Isıtıcılar, Havuz Nem alıcılar, Havuz Test Aletleri.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Drp Havuz – Havuz Ekipmanları – Havuz Kimyasalları – Hazır Havuz
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Fahriye FIRAT
Adres: İzmit Caddesi No: 26 Krıkpınar - Sapanca - Sakarya
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 5926874
Web Sitesi: www.drphavuz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Drp Havuz – firma bilgileri. Drp Havuz – adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Drp Havuz – ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Drp Havuz – Havuz Ekipmanları – Havuz Kimyasalları – Hazır Havuz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.