Drsu Deg Sistem Zengin Su

Şirket Hakkında
DrSu DEG Sistem Zengin Su
Detaylı Bilgi için +90 538 794 5 000

Doğal
% 100 Doğal bileşenlerden oluşan bir sistemdir. Dr. Su DEG Sistemdeki tüm bileşenler Dünya üzerinde tam kalite belgeli ve ödüllü ürün ve bileşiklerdir. Dolayısıyla Dr. Su DEG Sistem doğallığı en yakınıza kadar getirip size sunan ilk ve tek tescilli sistemdir.

Etkili
Dr. Su DEG Sistem ile sorumluluğumuzun farkında olarak ürün içeriğinde kullandığımız %100 doğal içerik sayesinde; Mineral, Ph, Oksijen desteğinin yansıra ilk karşılamadan dinlendirme sürecine kadar Musluk suyunuzu Doğal süzgeçlerden geçirerek koruyup ihtiyacınız olduğu anda Zengin Su formunda sizlere sunmaktayız.

Güvenli

Dr. Su DEG Sistem Zengin Suyun en önemli ilkesi Güven ve Güvenilir olmaktır.
Dr. Su DEG Sistem sağlıklı içilebilir su konusunda sıkıntı yaşan dünyamızda kaliteli yaşam döngüsü için gerekli, Sağlıklı Zengin Su kaynağının son kullanıcıya ulaştırılması konusunda; Etkin Güven ve Güvenilirlik prensibi ile yola çıkılmış bir sistemdir.
Drsu Deg Sistem
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Drsu Deg Sistem Zengin Su
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Dr Su
Adres: Yeşilköy Mh Atatürk Cd Egs Blokları B-2 No:12/1 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 7945000
Web Sitesi: www.drsu.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Drsu Deg Sistem firma bilgileri. Drsu Deg Sistem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Drsu Deg Sistem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Drsu Deg Sistem Zengin Su firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.