Dta Lojistik

Şirket Hakkında
Dta Lojistik, İzmir ili Plevne Bulvarı No:1 K:4/7 Alsancak adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Necip Özüuğurlu dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DTA Lojistik firmasının kuruluş ana amacı Uluslararası Taşıma Hizmetini Intermodal taşıma esasına dayanarak ucuz, güvenli ve hızlı servis verebilmektir.
İş bu amaçla lojistik sektörünün hızla değişen ihtiyaçlarını global pazarda iyi bilen bir ekip iştiraki sonucunda DTA Lojistik doğmuştur. Ailesinin 70 yılı aşkın süredir yolcu taşımacılığındaki hassasiyeti ve tecrübesi ile destek alan DTA Lojistik daha sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir.
DTA Lojistik Mutlak Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile hareket etmekte olup büyük, küçük, potansiyel, az potansiyel demeden aynı hizmet kalitesini tüm müşterilerine her işte sunabilme ve değişen lojistik yenilikleri takip edip uygulayabilecek sistemi sağlama konusunda her daim kararlı olmaktadır.
HİZMETLERİMİZ
• Karayolu Taşımacılığı
Moğolistan’dan Fas’a , İrlanda’dan Pakistan’a kadar uzanan coğrafyada komple ve parsiyel taşıma hizmeti vermekteyiz. Filomuzda Mega Tenteli, Kapalı Kasa, Frigo ve Low-bed ekipman bulunmaktadır.

• Denizyolu Taşımacılığı
Geniş yurtdışı acente ağı ve armatörler ile yapılan özel kontratları ile limandan kapıya, kapıdan limana ve kapıdan kapıya komple ve parsiyel taşıma hizmeti vermekteyiz.

• Havayolu Taşımacılığı
Gümrüklü olarak özel kontratları ile limandan kapıya, kapıdan limana ve kapıdan kapıya taşıma hizmeti vermekteyiz.

• Demiryolu Taşımacılığı
TR, Avrupa, Rusya ve BDT demir ağlarında limandan kapıya , kapıdan limana ve kapıdan kapıya taşıma hizmeti vermekteyiz.

• Proje Taşımacılığı
Gabari dışı ve dökme gemi organizasyonlarını Low-bed, Sal Kasa TIR, çeşitli büyüklükteki ve özellikteki gemiler ile hizmeti vermekteyiz.

• Fuar Taşımacılığı

• Sigorta, Gümrükleme ve Depolama
İletişim Bilgileri
Firma: Dta Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Necip Özüuğurlu
Adres: Plevne Bulvarı No:1 K:4/7 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8500382
Web Sitesi: www.dtalojistik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dta Lojistik firma bilgileri. Dta Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dta Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dta Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.