Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu Yakası

"SINIRSIZ HİZMET"

Şirket Hakkında
DÜKSAR BOBİNAJ- TELF: 0216 364 94 54 GSM : 05324625519
1985`den itibaren, İmes Sanayi Sitesinde faaliyet göstermekte olduğu bobinaj alanında tecrübeli uzman kadrosu ile kaliteli hizmet anlayışını doğrultusunda müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunmaktadır.
Firmamız, siz değerli müteşebbis firmalarımızın işletmelerinde kullandıkları her türlü elektrikli motorların ve el aletlerin bobinaj sarımı tamir onarım ve bakım işlemlerinde sizlerin ihtiyaçlarına cevap veren kapasitesi ile çözüm ortağınız olmayı misyon edinmiştir.Bunun için, biz sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi isteriz.
İşinizi asla şansa değil, bu işin uzmanına bırakın..!Hem siz kazanın, hemde işinizi aksatmadan sunduğunuz hizmet alanında müşterileriniz kazansın.
Biz vizyonumuzla sizlerin hem değerli zamanınızı hemde özverili işinizi önemsiyoruz.

Saygılarımızla.
Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu Yakası
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
Yetkili Kişi: Nihat KUTLU
Adres: İmes Sanayi Sitesi A-Blk No:19 Yukarıdudullu ÜMRANİYE-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3649454
Web Sitesi: http://www.duksarbobinaj.com
Ürünleri
sıfır ve ikinci el satış
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu firma bilgileri. Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düksar Bobinaj-istanbul Anadolu Yakası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.