Duru Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
FİRMA PROFİLİMİZ
Firmamızın Kurucusu Hakan Asiltürk 1991 senesinde, bir aile işletmesi olan As Plastik Ambalaj Sanayi şahıs firması ile Pvc ambalaj üretimi yaparak sektöre adım atmıştır.
2002 senesinde, sektördeki durgunluk ve ekonomik krizler, alternatif pazar arayışlarında bulunmayı gerektirdiğinden, Kozmetik ve İlaç sektöründe üretim yapan firmalara esans, kozmetik şişeleri, ilaç ve ecza şişeleri tedariği sağlamak amacıyla Duru Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Ünvanı ile Türkiye iç piyasasına yönelik, Fransa, İngiltere, İtalya dan Formüle edilmiş Esans ithalatının yanısıra ayrıca Avrupa ve Asya ülkelerinden, kozmetik ambalajları, ilaç ve ecza şişesi ithalatınada başlanmıştır.
2006 senesinin sonunda, ithal ettiğimiz bazı kozmetik ambalajlarının üretimini gerçekleştirmek amaç ve niyetiyle, üretim bilgisi bulunan Vahap Özyurt, Duru Kimya ortaklığına dahil olmuştur. Piyasadaki ekonomik daralma sebebiyle üretime henüz geçilememiş olunmasına rağmen ilk hedefler arasındadır.
Duru Kimya Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Duru Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Hakan Asiltürk
Adres: Alemdağ Cad. No: 239 Kat 3 Daire 6 Tepeüstü - ÜMRANİYE - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6101273
Faks: (216) - 6101943
Web Sitesi: www.duruesans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Duru Kimya Sanayi firma bilgileri. Duru Kimya Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Duru Kimya Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Duru Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.