Duygu Tour

"Herşey Dahil Ucuz Oteller % 25 Varan İndirimlerle!!!"

Şirket Hakkında
Duygu Tour.com Akdeniz ve Ege bölgesinden bir çok değişik konum ve kategoride otel, tatil köyü ve konaklama tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerimiz kendi içlerinde kategori ve konseptine göre ayrılmaktadırlar. Web sitemizde online rezervasyon imkanı ile satışa sunulan otel kategorileri, Butik Otel, Pansiyon, Apart oteller, 2 yıldızlı oteller, 3 yıldızlı oteller, 4 yıldızlı oteller, 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri olarak sınıflandırılmışlardır. Bu tesislerimiz içerisinde kleopatra alış gibi yıldız sayısı veya kategori gözetmeksizin, Oda kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon, Her şey Dahil ve Ultra Her şey Dahil olarak hizmet veren otellerimiz bulunmaktadır.Tesislerimizde sunulan yiyecekler ve ürünler tamamen İslami kurallara uygun olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca , erken rezervasyon indirimli oteller, listemizde % 40 varan , nakit indirimli tatil otelleri, olarak didim erken rezervasyon otelleri, kuşadası ucuz tatil otelleri, altınkum kampanyalı oteller, muğla sahile yakın oteller, ve bodrum erken rezervasyon fırsatları, marmaris ekonomik 2011 otelleri, gibi bir çok seçeneği bulunduran Duygu Tour.com arama motoru ölüdeniz bölgesi otelleri, ucuz fethiye otelleri, hisarönü, ve alanya ucuz tatil, side su kaydıraklı oteller, kemer erken rezervasyon otelleri, ve ucuz her şey dahil oteller gibi içeriklerde sistemimizde yer alan, kampanyalı tatil otelleri, yer almaktadır.
Duygu Tour
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Akdeniz ve Ege bölgesinden bir çok değişik konum ve kategoride otel, tatil köyü ve konaklama tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerimiz kendi içlerinde kategori ve konseptine göre ayrılmaktadırlar. Web sitemizde online rezervasyon imkanı ile satışa sunulan otel kategorileri, Butik Otel, Pansiyon, Apart oteller, 2 yıldızlı oteller, 3 yıldızlı oteller, 4 yıldızlı oteller, 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri olarak sınıflandırılmışlardır. Bu tesislerimiz içerisinde kleopatra alış gibi yıldız sayısı veya kategori gözetmeksizin, Oda kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon, Her şey Dahil ve Ultra Her şey Dahil olarak hizmet veren otellerimiz bulunmaktadır.Tesislerimizde sunulan yiyecekler ve ürünler tamamen İslami kurallara uygun olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca , erken rezervasyon indirimli oteller, listemizde % 40 varan , nakit indirimli tatil otelleri, olarak didim erken rezervasyon otelleri, kuşadası ucuz tatil otelleri, altınkum kampanyalı oteller, muğla sahile yakın oteller, ve bodrum erken rezervasyon fırsatları, marmaris ekonomik 2011 otelleri, gibi bir çok seçeneği bulunduran Duygu Tour.com arama motoru ölüdeniz bölgesi otelleri, ucuz fethiye otelleri, hisarönü, ve alanya ucuz tatil, side su kaydıraklı oteller, kemer erken rezervasyon otelleri, ve ucuz her şey dahil oteller gibi içeriklerde sistemimizde yer alan, kampanyalı tatil otelleri, yer almaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Duygu Tour
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Tatil Köyleri
Yetkili Kişi: Ali AKTAŞ
Adres: Mahmutlar Kas. Yeni Mh. Barbaros Cd. Vatan Sitesi No:33/A-B
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 5126677
Faks: (242) - 5129557
Web Sitesi: www.duygutour.com
Ürünleri
Akdeniz ve Ege bölgesinden bir çok değişik konum ve kategoride otel, tatil köyü ve konaklama tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerimiz kendi içlerinde...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Duygu Tour firma bilgileri. Duygu Tour adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Duygu Tour ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Duygu Tour firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.