Düzce Melen Macera Rafting

Şirket Hakkında
Düzce Melen Rafting
Düzce'de Cumayeri'nde faliyet gösteren Dokuzdeğirmen köyünden başlayan 13 km rafting parkuru bulunan, rafting için elverişli rafting sporunu bilenler yada ilk kez rafting yapmak için katılanlar açısından çok uygun su debisine sahip, son derece güvenli doğa ile başbaşa yeşiller içinde 12.000 m2 alan içerisine kurulmuş kuş sesleri su sesini duyabileceğiniz, melen çayının tam kenarında, hafta sonunuzu değerlendirmeniz için, şehir hayatından sıkılıp bir günü kendinize ayırmanız, dilerseniz arkadaşlarınız ile dilerseniz şirket olarak dilerseniz işyeri arkadaşlarınız ile günü birlik eğlence ve heyecanı aynı anda tadabileceğiniz, rafting sporunu profesyonel rehber öğretmenler eşliğinde keyfini çıkararak yapabileceğiniz, raftingden gerçek manada keyif alabileceğiniz, düzcenin gözdesi Düzce Rafting Tesisi. Rafting Bizim İşimiz.
Suyu ve macerayı seviyorsanız bu iki zevkinizi rafting ile birleştirebilirsiniz.

Ankara ve İstanbul'a en yakın, Türkiye'nin en büyük rafting tesisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düzce Melen Macera Rafting
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Su Parkı
Yetkili Kişi: SAVAŞ AYDIN
Adres: DOKUZDEĞİRMEN KÖYÜ CUMAYERİ DÜZCE
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 5112021
Web Sitesi: www.melenmacerarafting.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düzce Melen Macera firma bilgileri. Düzce Melen Macera adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düzce Melen Macera ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düzce Melen Macera Rafting firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.