Düzce Perde Temizleme

"perdelerinize en iyi biz bakarız"

Şirket Hakkında
Düzce Perde Temizleme, Düzce ili fevzi çakmak mah. eski bolu cad. 121/c merkez/DÜZCE adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Temizlik Hizmetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İSMAİL ÇERGEL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düzce Perde Temizleme
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: İSMAİL ÇERGEL
Adres: fevzi çakmak mah. eski bolu cad. 121/c merkez/DÜZCE
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 5990081
Web Sitesi: www.duzceperde.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Günümüzde evinizin ve ofinizin bir parçası olan perde görsellik kadar içinize sinmeside çok önemlidir. Düzce Perde olarak sektördeki tecrübelerimiz ...
perdelerinizi bir telefonla evinizden söküyoruz temizleyip ütüleyip eksikleri varsa giderip tekrar yerine takıyoruz (perdelerinize en iyi biz bakarı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düzce Perde Temizleme firma bilgileri. Düzce Perde Temizleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düzce Perde Temizleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düzce Perde Temizleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.