Dz Yapım

Şirket Hakkında
Hakkımızda
Ticarette ahlaki değerleri kaybetmeden çalışan, bölgesinde aranan bir marka olarak hizmet sektörü içerisinde söz sahibi olan bir organizasyon firmasıyız. Destek, mevcut kaynak ve maliyet parametrelerini göz önünde bulundurarak optimum çözümler üretmek ve bu kapsamda performans ile destekleme arasında malliyet açısından bir denge kurarak "en iyi değer" i yakalamak, sizlere sunacağımız hizmetin vazgeçilmez kuralıdır.

Vizyonumuz
Yüksek nitelikli anlayışımız ve profesyonel ekibimizle beraber yarattığımız yenilikçi çözümlerle, çalışma prensiblerimizi benimseyerek değerlerimizi paylaşan birey ve kuruluşlara beklentilerinin üzerinde hizmet sunarak organizasyon destek sektöründe lider konuma ulaşabilmektedir.

Misyonumuz
Sektördeki tecrübemizi, yaratıcı tasarımlar ve etkili çözümlerle birleştirerek, kalite odaklı anlayışımızla müşterilerimizin beklentisine sunmaya çalışarak, iş ortaklarımızın iş süreçlerine yardımcı olacak, insan gücünün verimli kullanımını sağlayacak uygulamalar geliştirmektedir.
Dz Yapım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dz Yapım
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: gökhan dalabasmaz
Adres: fener mahallesi 1947. sokak 5/B muratpaşa antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3247059
Web Sitesi: www.dzyapim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dz Yapım firma bilgileri. Dz Yapım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dz Yapım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dz Yapım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.