E.k. İdari Danışmanlık Hizmetleri

"Dernek Ve Vakıf İşlemlerinde Güvenilir Tek Adres.."

Şirket Hakkında
Elif Karataş’ın 2008 yılında İzmir’de başlamış olduğu Sivil Toplum Hayatı;çeşitli derneklerde almış olduğu rollerde ki başarılı görev takdimi ve yapmış olduğu projeler , hukuki ve mali çözümlerine istinaden, çevresinde ki yöneticilerin ısrarı ile başlamış olduğu Sivil Toplum İdari Danışmanlık Hizmetleri 2016 yılının ilk çeyreği ile beraber siz değerli Dernek , Vakıf ve STK Yöneticilerimiz ile İstanbul Karaköy ‘de yepyeni bir çalışma sistemiyle güvenilir, hızlı, düşük maliyetli, kaliteli ve yüksek verim odaklı gizlilik çerçevesinde Elif Karataş E.K. İdari Danışmanlık Hizmetleri firmasıyla sizlerin yanınızda…

Dernek ve Vakıf Kuruluşu konusunda birikmiş tecrübemizle size özel hizmetler geliştiren, profesyonel ve tecrübeli kadromuzla Dernek , Vakıf ve bütün kurumlarla olan çalışmalarınız ile ilgili tüm süreçlerde , belge hazırlanması ve elektronik ortam güncellemelerinin yapılmasında, yasal izne tabi işlemleriniz , kurumlarla olan ilişkileriniz de ki bağlantılar ve A’dan Z’ye bütün mali-hukuki faaliyetleriniz de hizmetinizdeyiz.

E.K. İdari Danışmanlık Hizmetleri (Dernekciler.com ) 2008 yılında İzmir de faaliyete geçmiş ve İzmir ‘deki bir çok dernek ve vakıflarımıza hizmet vermiş güvenilir mali ve hukuki danışmanınızdır.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, İzmir’de başlayıp İstanbul ‘da siz değerli dernek yöneticilerimize 7/24 hizmet verip, alternatif çözüm kanalları ile geniş ürün ve hizmet yelpazesini toplumun her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştırır.

Etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak Sivil Toplum Mevzuatları standartlarında sürdürülebilir faydacılık yararlı gönüllü faaliyetler ve derneklerin çalışma konularını üzerine argeler yaratıp faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir danışmanlık firmasından öte derneğinizin ve vakfınızın her konuda çözüm ortağı olmaktır.
E.k. İdari Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vakıf Kuruluş İşlemleri ve Yönetimi
Dernek Kuruluş İşlemleri ve Yönetimi
Dernek ve Vakıf İktisadi İşletmeleri
Dernek ve Vakıf Lokal İşlemleri
Dernek ve Vakıf WEB ve Bilişim Hizmetleri
İletişim Bilgileri
Firma: E.k. İdari Danışmanlık Hizmetleri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Elif Karataş
Adres: Arap Camii Mh. Yeni Camii Sk. Çeşme Han No:9 D:7 Karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2433819
Web Sitesi: www.dernekciler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dernek Ve Vakıf İşlemleri Kuruluş Yönetim Takip Hizmetleri
Dernek ve Vakıf kuruluşları İktisadi İşletmeler Lokaller
E.k. İdari Danışmanlık firma bilgileri. E.k. İdari Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda E.k. İdari Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

E.k. İdari Danışmanlık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.