E R D Alüminyum Sanayi Ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sektöründe lider olmayı hedefleyen firmamız İstanbul’da ticaret hayatına başlamıştır. Kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve sürekli gelişmeyi kendine amaç edinen E R D Alüminyum San. ve Tic. Ltd.Şti. yurtiçi ve yurtdışı talepleri, uluslararası standartların öngördüğü normlarda ve zamanında gerçekleştirmektedir. Hizmet verdiğimiz sektörde, müşteri odaklı yapımızla, üretim ve hizmet alanlarımızı geliştirerek sürdürmek hedefimizdir.
Şirketimiz, temel değerlerinden ödün vermeden; güçlü bilgi birikimimize takım çalışmasını katarak ürün ve hizmetlerimizle fark yaratarak, marka imajımızı ve pazar payımızı geliştirmektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: E R D Alüminyum Sanayi Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: CENGİZ ERDOĞAN,CELAL ERDOĞAN
Adres: BAĞDAT CAD.HASAN ALİ YÜCEL SOK.NO:42 DÜK.6 ÇİFTEHAVUZLAR/KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3636070
Faks: (216) - 3635027
Web Sitesi: www.erdaluminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
E R D firma bilgileri. E R D adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda E R D ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

E R D Alüminyum Sanayi Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.