Eastownbull Trade

Şirket Hakkında
ISTANBUL MAVI DIS TICARET ve BİLİŞİM SİSTEMLERİ olarak, ihracat ve ithalat uygulamalari üzerinde gerekli yetkinlige sahip olan sirketlere yurt içi ve yurt disi pazarlarinda danismanlik hizmeti vermekteyiz , geniş hizmet ağımızla Türkiye ve Uluslararası Pazarlardaki firmalarımıza ihtiyaç duydukları her alanda çözüm ortaklığı yapıyoruz. Şirket bünyemizde çalışan her arakdaşımız gerek yurt içinde gerek yurt dışında kendilerini kanıtlayabilmiş tecrübeli insanlardır. Finans , Bankacılık , İnteraktif Hizmetler, Tanıtım ve Pazarlama , Yönetim , Dijital Güvenlik, İhracat ve İthalat danışmanlığı, Nakliye , Teknoloji gibi bu ana başlıklara bağlı bir çok yan sektörde güven vermekteyiz.

Her Zaman En İyisi İçin ..

EASTOWNBULLTRADE
Eastownbull Trade
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eastownbull Trade
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Serdar UŞAKLI
Adres: Bağdat Cad. Barboros Hayrettin Sokak No:5/H k.yalı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3888885
Web Sitesi: www.eastownbulltrade.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eastownbull Trade firma bilgileri. Eastownbull Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eastownbull Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eastownbull Trade firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.