Ebeyaz.com

Şirket Hakkında
ebeyaz.com yenilendi.
Yine, yeni, yeniden ebeyaz.com ! Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için yenilendik.Süpriz hediyeler, hediye çekleri ve indirimlerden faydalanmak için bizi mutlaka takip edin.
Bayseçkin Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak, 30 Yıllık beyaz eşya deneyimimizle, VESTEL markasının yetkili bayii olarak, Üsküdar - Çengelköy ve Üsküdar - Bağlarbaşı’nda bulunan mağazalarımızda hizmet vermekteyiz.
Gün geçtikçe zorlaşan rekabet koşullarında daha fazla tüketiciye ulaşmak adına 2011 yılı başlarında www.ebeyaz.com adıyla alışveriş sitemizi hayata geçirip, siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlayan firmamız VESTEL markasının münhasır bayiliğinin yanı sıra;
-REGAL
-UĞUR DERİN DONDURUCU
-FAKİR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ
-AİRFEL
-UFO INFRARED ISITICI
-TEFAL
-ROWENTA
-BRAUN
-SİMFER
Markalarının da yetkili satıcısıdır.
Amacımız ; Müşteri memnuniyeti odaklı olarak , müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine en kısa zamanda, kaliteli ve en doğru şekilde cevap vermektir.
Ürünlerimizin hepsi firma garantili, faturalı ve orjinal ambalajlarındadır. Sitemizde garantisi olmayan ürünlerin asla satışı gerçekleştirilmemektedir.
Bize 0 216 462 49 26 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan veya info@ebeyaz.com adresine e-posta göndererek ulaşabilirsiniz.
Ebeyaz.com 'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz..
Saygılarımızla..
Ebeyaz.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ebeyaz.com
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Ev Aletleri
Yetkili Kişi: muharrem bilgin
Adres: bosna bulvarı no:129/h çengelköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4624926
Web Sitesi: www.ebeyaz.com
Ürünleri
Görünen Ad : Regal PRATICA 105 T Maksimum Sıkma Devri : 1000 Enerji Sınıfı : A+ Hızlı Yıkama Programı : Var Su Girişi : Tek Renk : Beyaz Kapak Ç...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ebeyaz.com firma bilgileri. Ebeyaz.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ebeyaz.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ebeyaz.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.