Ebrar Söve Makine

Şirket Hakkında
Firmamız genç girişimcilik ruhu ve güçlü AR-GE çalışmalarıyla müşterilerimize daha iyi hizmet veren bir kuruluştur.

"İnsan kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz." sloganıyla yola çıkarak genç kadromuzla müşterilerimize daha hızlı ve daha iyi hizmet vermekteyiz. Firmamız makina üretimi yanı sıra söve üretimi de yaparak müşterilerimize her konuda kaliteli ve profesyonel destek vermektedir.
Makine imalatı planlı ve programlı bir iş olduğundan genel olarak elemanların “usta” olması gerekmektedir. Teknik bilgilerin yanında dürüstlüğü ve servis hizmeti çok önemlidir.

> Piyasada makine imalatı yapan yüzlerce şirket mevcuttur. Önemli olan bu şirketlerin kaç yıl nasıl servis hizmeti verdikleridir. Makinelerde kullanılan malzemelerden işçiliğe kadar mutlaka incelenmesi gerekmektedir.

> Genelde makineleri imal edenlerin makinelerle işçilik yapma gibi bir bilgileri bulunmamaktadır. Makine imalatında herhangi bir makinenin “albenisinin” yanında dayanıklılığı ve sistematik olması çok önemlidir.

> Servis hizmeti vaad ederek servis hizmeti vermeyen onlarca üretici bulunmaktadır. Makine alırken fiyat kontrol sistemine önem vermeyen ve sadece makine satabilmenin gayreti içerisinde olan bir sürü şirket mevcuttur.

> Oysa her hizmetin bir karşılığı vardır. Makine imal eden insanlar emeklerinin karşılığını almak zorundadır. Bu onların en tabii hakkıdır. Bundan dolayıdır ki makinelerin fiyatlandırılması ve ödemelerin hassas dengeye oturması hem makineyi alan hem de satan için çok önemlidir.

> Tek hedefi çok makine satabilmek olan firmaların kullandıkları malzemeler ve vaad ettikleri halde vermedikleri servis hizmetlerini düşündüğümüzde hem makinelerini ucuza verecekler hem de ödemelerde esneklik göstereceklerdir. Oysa ciddi şirketler ödemeleri mutlak garanti eder ve bu ödemelerle de verecekleri hizmeti teminat altına alırlar.

> Firmamız doğruluğu ve dürüstlüğü şiar edindiğinden ciddi mukavelerle hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
Ebrar Söve Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ebrar Söve Makine
Sektörü: Makina » Takım Tezgahları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Ömer Faruk UZUN
Adres: taşköprü sanayi sitesi 4.yol no:14
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 2898961
Web Sitesi: www.ebrarsovemakine.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ebrar Söve Makine firma bilgileri. Ebrar Söve Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ebrar Söve Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ebrar Söve Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.