Ecodinamic

Şirket Hakkında
Ecodinamic; uzun yılların verdiği deneyim ve birikimle dünyanın birçok ülkesinde iklimlendirme alanında faaliyet gösteren sektörün önde gelen firmalarından biridir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firma müşterilerinin hayat standartlarını yükseltmek için ar-ge ve inovasyon çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Firmanın endüstriyel kapasitesi ve çevreye olan duyarlılığı yeni araştırma teknikleri bulmasına ve müşterilerinin yaşam standartlarını yükseltmek için yenilikçi teknolojiler geliştirmesine olanak sağlamıştır.

Ecodinamic; evler, ofisler ve restoranlar gibi orta ölçekli yapılar; otel, yurt, fabrika gibi büyük ölçekli yapılar için ekonomik iklimlendirme çözümleri sunmaktadır. Ecodinamic ürünleri en katı çevre standartlarına uygundur ve günümüzün en yenilikçi yapı gereksinimlerini karşılamaktadırlar.
Ecodinamic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ecodinamic global pazarda iklimlendirme alanında faaliyet göstermektedir. Ekonomiyi ve performansı ifade eden Ecodinamic markası adı altında başta Türkiye olmak üzere tüm Dünya’ya ısı pompalarını sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ecodinamic
Sektörü: Enerji » Alternatif Enerji
Yetkili Kişi: Ali UTKU
Adres: Hoşnudiye Mah. İsmet İnönü-1 Cd. Efe Plaza B-Blok k:2 Tepebaşı/ESKİŞEHİR
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.ecodinamic.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ecodinamic firma bilgileri. Ecodinamic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ecodinamic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ecodinamic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.