Eda Organık Gıda Dış Tic.ith.ihr.san Ltd Şti

Şirket Hakkında
Eda Organik Gıda 1994 yılından itibaren konvansiyonel ürünlerin yanı sıra % 100 organik ürünlerle daima çevre korunmasına dikkat ederek faaliyetine devam etmektedir.

Şirketimiz kurucusu Ahmet Hulki Özarı, 1991 yılında Amerika Tennessee eyaletinde kurmuş olduğu SAN MARZANO şirketi ile gida sektorune girmistir. 1994 yılında Türkiye�de kurmus oldugu AHMET HULKI OZARI LTD. STI. şirketi ile guneste kurutulmus domates üretimi dahil olmak üzere doğal yollarla sebze kurutma işlemleri konusunda uzmanlaşmıştır ve Türkiye de bu konuda, üretimde bulunan bir çok şirkete öncülük etmiştir.Firmamız, sektöre girişinden itibaren müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda geliştirmiş olduğumuz ARGE departmanımız sayesinde, her türlü kurutulmuş domates ürünlerinin üretimi, paketlenmesi ve ihracatına ek olarak ürün yelpazesine; Kapari, Közlenmiş Biber, Enginar, Zeytin Ürünleri, Grill Sebze Türleri, Bruschetta soslarını da ilave ederek gurme ve konserve türleri üretimi konusunda üstün teknik ve deneyime ulaşmıştır.



Hali hazırda çalıştığımız ülkeler; A.B.D. başta olmak üzere, çoğu Avrupa Birliği ülkeleri, Kanada, Israil, Avusturalya, Polonya olmakla beraber bu ülkelere müşterilerimiz markaları altında satış yapmaktayız. Üretim olanaklarımız HACCP / ISO 9001:2000 ve KOSHER kriterlerinin güvencesinde olmakla birlikte, Manisa, Sancaklı/Iğdecik te bulunan fabrikamız, ayrıca ETKO, USDA NOP ve EU Organik Sertifikalarına sahiptir.



Eda Organık Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eda Organık Gıda Dış Tic.ith.ihr.san Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: erkan görgülüler
Adres: 853 sk no 27 konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8782277
Faks: (232) - 8782278
Web Sitesi: www.edaorganic.com
Ürünleri
Gril Sebze Bruschetta Taze Domates Bruschetta Kozlenmis Biber&Enginar Bruschetta Karisik Zeytin Bruschetta Kuru Domates Brusc...
Organik Kapari Surfine Organik Kapari Non-Parel
Organik Yagda Kuru Domates Organik Yagda Yari-Kuru Domates Organik Yagda Gril Kuru Domates Organik Kuru Domates (10kg Koli) Organik K...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eda Organık Gıda firma bilgileri. Eda Organık Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eda Organık Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eda Organık Gıda Dış Tic.ith.ihr.san Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.