Eddars Yazılım Eğitim Dan. Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Eddars Software sektör ihtiyaçlarını kaliteli iş anlayışı ve müşteri memnuniyetini göz önüne alarak Web Tasarım, Web yazılım, e-ticaret uygulamaları, Mobile Programlama, Masaüstü Proglama gibi alanlarda profesyonel hizmet vermektedir.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini prensip edinerek, müşterilerimizin ve toplumun beklentileri doğrultusunda çalışma arkşadaşlarımız ile birlikte sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeyi hedef edindik.
Eddars Yazılım Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eddars Yazılım Eğitim Dan. Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Umut Kocacık
Adres: Cevizli Mah. Anafartalar Cad. Keşan Sok. No:3 D:3 Kartal - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3839553
Web Sitesi: http://www.eddars.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eddars Yazılım Eğitim firma bilgileri. Eddars Yazılım Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eddars Yazılım Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eddars Yazılım Eğitim Dan. Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.