Edu-point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Şirket Hakkında
Edu-point Yurtdışı Eğitim, İstanbul ili Halitağa Cad.Üner Apt.No:31/5 Kadıköy İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Haldun Saat dir.
Edu-point Yurtdışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HAKKIMIZDA

Edu-Point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bünyesinde yurtdışı eğitim danışmanlık sektörünün en deneyimli kadrosunu barındıran, 2001 yılından bu yana sektörde faaliyette olan, Türk öğrencilerinin yurtdışında eğitimlerine giderken ahlaklı bir servisle, gerçek bilgilerle donatılarak programlara katılmalarını hedefleyen bir eğitim kurumudur.
Edu-Point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bugüne kadar çok sayıda öğrencinin danışmanlığını yapmıştır. Başta Bursa olmak üzere, İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, Aksaray ve Erzurum,şehirlerinde hizmet vermektedir.

Edu-Point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı öncelikle İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya olmak üzere dünyadaki pek çok ülkedeki prestijli okul ve kurumun dil kursu, lisans ve lisansüstü, diploma, staj ve sertifika programlarının Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Ayrıca, temsilcilik anlaşması bulunan okullar için öğrencilere ücretsiz danışmalık hizmeti vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Edu-point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Haldun Saat
Adres: Halitağa Cad.Üner Apt.No:31/5 Kadıköy İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5506600
Web Sitesi: www.edu-point.co.uk
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Edu-point Yurtdışı Eğitim firma bilgileri. Edu-point Yurtdışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Edu-point Yurtdışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Edu-point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.